Zetelbed

Voordat je een bank koopt, is het erg belangrijk om na te gaan welk doel het moet dienen. Wil je met behulp van een bank een comfortabelere zone maken of deze in een grote woonkamer installeren om de aantrekkelijkheid van het interieur te vergroten, dan heb je een stijlvolle grote bank met een origineel en interessant ontwerp nodig. Als je echter een meubelstuk wil om het tot een echtelijk bed te transformeren van waaruit je gemakkelijk tv kunt kijken, dan is de ideale universele oplossing een comfortabel zetelbed. Moderne Meubels heeft een mooie selectie met zetelbedden in de showroom in Veenendaal.

Diversiteit aan zetelbedden

Tegenwoordig is er een verscheidenheid aan modellen van verschillende zetelbedden, diverse maten en een variëteit aan ontwerpen. Om een model te kunnen kiezen dat het beste past in de ruimte waarvoor je het wil bestemmen, dan zijn de grootte en de kamer waarvoor de slaapbank bedoeld is bepalend. Als het kopen van een extra bed voor slechts een paar nachten per jaar buitensporig lijkt of indien de ruimte een probleem is, dan zou een slaapbank de ideale oplossing kunnen zijn.

Filter
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 76

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Madonna slaapbank in stof of leer
  Beoordeling:
  100%
  Vanaf € 1.495,00 Vanaf € 1.395,00
 2. Innovation slaapbank Unfurl
  Vanaf € 1.149,00 Vanaf € 1.079,00
 3. Innovation slaapbank Ghia houten onderstel
  Vanaf € 1.349,00 Vanaf € 1.270,00
 4. Innovation slaapbank Ghia chrome onderstel
  Vanaf € 1.325,00 Vanaf € 1.245,00
 5. Innovation slaapbank Sigmund
  Vanaf € 1.249,00 Vanaf € 1.169,00
 6. Innovation slaapbank Splitback
  Beoordeling:
  100%
  Vanaf € 1.295,00 Vanaf € 1.248,00
 7. Innovation slaapbank Cubed met verchroomd onderstel
  Vanaf € 1.625,00 Vanaf € 1.559,00
 8. Innovation Slaapbank Cubed met armen
  Beoordeling:
  100%
  Vanaf € 1.849,00 Vanaf € 1.789,00
 9. Gatalone Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.
  Vanaf € 2.325,00 Vanaf € 2.195,00
 10. Ferrara Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.
  Vanaf € 2.895,00 Vanaf € 2.547,00
 11. Assisi Italiaanse slaapbank van Kermes Divani.
  Vanaf € 1.595,00 Vanaf € 1.475,00
 12. Assisi Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.
  Vanaf € 2.695,00 Vanaf € 2.549,00
 13. Bolsena Italiaanse slaapbank van Kermes Divani.
  Vanaf € 1.629,00 Vanaf € 1.495,00
 14. Bolsena Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.
  Vanaf € 2.695,00 Vanaf € 2.595,00
 15. Innovation slaapbank Eivor
  Vanaf € 2.395,00 Vanaf € 2.319,00
 16. Innovation slaapbank Zeal
  Beoordeling:
  100%
  Vanaf € 849,00 Vanaf € 799,00
 17. Innovation slaapfauteuil Cubed 90 cm
  Vanaf € 1.199,00 Vanaf € 1.090,00
 18. Innovation Slaapbank Malloy
  Vanaf € 2.645,00 Vanaf € 2.589,00
 19. Innovation Slaapbank Cubed met Aluminium onderstel
  Vanaf € 1.795,00 Vanaf € 1.759,00
 20. Innovation Hocker Malloy
  Vanaf € 449,00 Vanaf € 420,00
 21. Innovation Slaapbank Unfurl Lounger
  Vanaf € 1.698,00 Vanaf € 1.589,00
 22. Innovation Slaapbank Killian
  Vanaf € 2.595,00 Vanaf € 2.519,00
 23. Innovation Slaapbank Malloy Hout
  Vanaf € 2.795,00 Vanaf € 2.699,00
 24. Innovation fauteuil Splitback
  Vanaf € 695,00 Vanaf € 585,00
Filter
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 76

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Voordelen van een zetelbed

Wat zijn de voordelen van een zetelbed en welk model past het beste bij jou? Hieronder volgt een lijstje met factoren die het overwegen waard zijn voordat je een aankoop doet.

Multifunctionaliteit bespaart ruimte

Een zetelbed dient twee doelen: het is een stijlvolle plek om te zitten en een praktische plek om te slapen, dus het is een fantastische manier om alles uit je ruimte te halen. Het vervullen van meerdere behoeften maakt het een zeer praktische keuze, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over zowel een bed als een bank die beide ruimte innemen en geen ruimte laten voor andere bezittingen en meubels. Flats en appartementen zijn de perfecte plaatsen om een veelzijdige slaapbank te gebruiken, zeker als de ruimte beperkt is.

Breed scala aan stijlen

Tegenwoordig hoef je je stijl niet op te offeren ten koste van bruikbaarheid. Er is een breed scala aan hoogwaardige en luxe slaapbanken waarmee je kunt genieten van het beste van beide werelden. Stoffen slaapbanken voelen zich meteen thuis in een landelijk, rustiek interieur, waar hun verborgen dubbele functie hun charme laten zien wanneer je gasten bij jou overnachten. Een lederen slaapbank past bij een ultramodern en verfijnd interieurontwerpesthetiek. Als een extra bonus geldt dat degenen die kinderen hebben of ietwat onhandig zijn heel veel hebben aan een leren bank: het opruimen van gemorste dingen doe je snel en gemakkelijk!

Superieur aan andere slaapmethoden

Vergeleken met andere opties, is een design slaapbank vaak de meest comfortabele keuze en de meest haalbare optie voor het onderbrengen van je gasten. Het is minder tijdrovend om op te zetten dan een opblaasbaar matras en veel comfortabeler om op te slapen dan een futon. Een goede nachtrust heeft tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn. Breid deze voordelen uit naar jouw gasten door hen een luxueuze slaapplaats te bieden en ervoor te zorgen dat ze gelukkig en fris wakker worden.

Snelle en eenvoudige set-up

Veel slaapbank ontwerpen zijn voorzien van snelle opzetmechanismen, dus het enige wat je hoeft te doen is je prachtige kussens verwijderen en het bed met zijn ingebouwde matras uitklappen. Dit betekent dat er geen druk is om meteen de kamer voor jouw gasten in te stellen, je kunt rustig ontspannen in de wetenschap dat je moeiteloos en in slechts enkele minuten een comfortabele slaapplek voor de nacht kunt creëren.

Opslagopties

Een slaapbank biedt ruimtebesparend gemak, maar waar kun je het extra beddengoed opslaan? Een hoekslaapbank bijvoorbeeld heeft een handige opbergruimte waarmee je jouw dekbed en kussens gemakkelijk kunt inpakken, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het vinden van een extra opslagoplossing.

Hoe gebruik je je zetelbed het beste?

Banken nemen veel ruimte in beslag. En wanneer de ruimte krap is of wanneer je een ruimte nodig hebt voor verschillende doeleinden, dan is het logisch om je bank te gebruiken om meer te doen dan alleen maar zitten. Een goedkope bedbank is dus nuttig en praktisch, maar de vraag is: waar zou je die moeten zetten? We geven graag een paar opties.

Maak een gastenkamer/thuiskantoor van één ruimte. Wanneer de kamer wordt gebruikt als een thuiskantoor, dan is het niet ideaal om een full-size bed in een werkruimte te plaatsen. Bovendien neemt een bed veel ruimte in beslag. Een zetelbed is dus perfect! Wanneer gasten blijven logeren, kan de bank worden uitgeklapt en kan het bureau worden gebruikt als een kaptafel.

Maak je woonkamer af en toe tot een gastenkamer. Maar alleen wanneer je gasten krijgt. In kleinere huizen waar veel gasten komen, is het eigenlijk niet meer dan logisch om de woonkamer af en toe als een logeerkamer te gebruiken. Dat kan gemakkelijk door de toevoeging van een slaapbank.

Gebruik het voor vriendjes van je kinderen die blijven slapen. Zeker als je kids veel vrienden hebben die het ook nog eens superleuk vinden om te blijven logeren, dan is een slaapbank in de kamer alleen maar nuttig. Een kleine slaapbank kan ook worden gebruikt als een handige plek om te zitten en te lezen.

Creëer meer vloerruimte in een kleinere slaapkamer. Soms is een slaapkamer zo klein dat er alleen ruimte is voor een tweepersoonsbed. Denk bijvoorbeeld aan een logeerkamer. Zet je er een tweepersoonsbed in, dan betekent het dat die ruimte alleen kan worden gebruikt om te slapen en alleen voor gasten. Het grootste deel van de tijd is die kamer in feite nutteloos. Idealiter kan de ruimte worden gebruikt als extra woonruimte. Als zodanig is het volkomen logisch om daar een tweepersoons slaapbank te hebben, zodat je deze voor gasten kunt uitklappen, terwijl je de rest van de tijd meer beschikbare vloerruimte hebt. Mooi toch? Zetelbed

 

https://modernemeubels.com/innovation-slaapbank-amsterdam.html

https://modernemeubels.com/innovation-slaapbanken.html

https://modernemeubels.com/slaapbanken.html

https://modernemeubels.com/hoekslaapbanken.html

https://modernemeubels.com/eenpersoons-slaapbank.html

https://modernemeubels.com/goedkope-slaapbank.html

https://modernemeubels.com/tweepersoons-slaapbank.html

https://modernemeubels.com/goedkope-bedbank.html

https://modernemeubels.com/design-slaapbanken.html

https://modernemeubels.com/slaapbank-aanbieding.html

https://modernemeubels.com/luxe-slaapbanken.html

https://modernemeubels.com/slaapbanken.html

https://modernemeubels.com/slaapbank-140x200-cm.html

https://modernemeubels.com/slaapfauteuils.html

https://modernemeubels.com/innovation-living-cubed.html

 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!