Palermo Italiaanse hoek slaapbank met open einde

Palermo Italiaanse hoek slaapbank met open einde

Assisi Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.

Assisi Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.

Bolsena Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.

De Bolsena Italiaanse hoek slaapbank is gemaakt in Italië bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat het een slaapbank is en hij is werkelijk in een handomdraai van bank te veranderen in een slaapbank.

Vanaf € 2.695,00 Vanaf € 2.595,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030069
* Verplichte velden

Bolsena Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.

Door middel van een beweging kunt de Bolsena Italiaanse hoek slaapbank omtoveren tot een volwaardig bed. U slaapt op een matras en niet op de zitting van de bank.

De Bolsena Italiaanse hoek slaapbank is met een chaise uitegevoerd waardoor het een 3 zits hoekbank is en die is uitgevoerd met een deksel.

Bij model Bolsena bedbank kunt u kiezen uit 2 armleuningen.

De buiten maat van de bank met armleuning NR 4 = 301 x 155
De buiten maat van de bank met armleuning NR 7 = 292 x 155

Ook kunt u kiezen bij deze bedbank uit 3 soorten matras. Standaard is 12 cm dik met een 30KG vulling, matras 12 cm dik met een 35KG vulling en een 18cm dikke matras.. 

Als extra optie kunt u nog kiezen voor een matras van 160 cm breed. Bij de afbeeldingen vind u alle stof en leermogelijk heden. In onze showroom zijn alle stalen aanwezig. De hoofdkussens kunt u opbergen in de bank en komen te voorschijn als u hem open klapt.

 

In de serie Bolsena slaapbank is ook een gewone slaapbank uitvoering verkrijgbaar.

De Bolsena Italiaanse hoek slaapbank is te zien in Veenendaal in onze showroom.

Moderne Meubels is dé specialist wanneer het om slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het slaapbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken.

Het slaapbanken en zetelbedden assortiment bevat voor iedereen wat wils. Ben je op zoek naar een eenpersoons slaapbank? Dan heb je een mooie selectie om uit te kunnen kiezen. Het assortiment bevat ook een groot aantal tweepersoons slaapbanken. Ideaal om overdag heerlijk op te zitten en 's nachts lekker op te slapen. Moderne Meubels is wezenlijk waar de plek om een goedkope slaapbank te kopen. moderneslaapbanken.nl

 

 

 

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Bolsena Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!