Assisi Italiaanse slaapbank van Kermes Divani.

Assisi Italiaanse slaapbank van Kermes Divani.

Innovation slaapbank Eivor

Innovation slaapbank Eivor

Bolsena Italiaanse slaapbank van Kermes Divani.

De Bolsena Italiaanse slaapbank is gemaakt in Italië bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat het een slaapbank is en hij is werkelijk in een handomdraai van bank te veranderen in een slaapbank.

Vanaf € 1.629,00 Vanaf € 1.495,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030068
* Verplichte velden

Bolsena Italiaanse slaapbank van Kermes Divani.

Door middel van een beweging kunt de Bolsena Italiaanse slaapbank omtoveren tot een volwaardig bed. U slaapt op een matras en niet op de zitting van de bank.

De Bolsena Italiaanse slaapbank heeft verstelbare hoofdsteunen.

Bij model Bolsena bedbank kunt u kiezen uit 2 armleuningen. 

De buiten maat van de bank met armleuning NR 4 = 202 x 95
De buiten maat van de bank met armleuning NR 7 = 220 x 95

Ook kunt u kiezen bij deze bedbank uit 4 soorten matrassen. Standaard is 14 cm dik met een 25 KG vulling, 14 cm dik met een 30 KG vulling, 17 cm dik met een 25 kg vulling opte 4 is een 14 cm dikke matras mat Pockertveren. 

Als extra optie kunt u nog kiezen voor een matras van 160 cm breed. Natuurlijk word de bank dan 20 cm breder. Bij de afbeeldingen vind u alle stof en leermogelijk heden. In onze showroom zijn alle stalen aanwezig. De hoofdkussens kunt u opbergen in de bank en komen te voorschijn als u hem open klapt.

In de serie Bolsena Italiaanse slaapbank is ook een hoekslaapbank uitvoering verkrijgbaar.

De Bolsena Italiaanse slaapbank is te zien in Veenendaal in onze showroom.

Moderne Meubels is dé specialist wanneer het om slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het slaapbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken.

Het slaapbanken en zetelbedden assortiment bevat voor iedereen wat wils. Ben je op zoek naar een eenpersoons slaapbank? Dan heb je een mooie selectie om uit te kunnen kiezen. Het assortiment bevat ook een groot aantal tweepersoons slaapbanken. Ideaal om overdag heerlijk op te zitten en 's nachts lekker op te slapen. Moderne Meubels is wezenlijk waar de plek om een goedkope slaapbank te kopen. moderneslaapbanken.nl

 

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Bolsena Italiaanse slaapbank van Kermes Divani.
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!