Retro fauteuils

Retro fauteuil

Een retro fauteuil is een absolute verfraaiing van uw interieur! Bij Moderne Meubels zit u niet alleen goed voor een mooie retro fauteuil maar ook voor andere vintage stoelen. Met een retro fauteuil wordt de woonkamer of zithoek weer keurig aangevuld. Alle vintage stoelen zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, diverse stoffen en allerlei leuke kleuren. U kunt zelfs kiezen of u een retro fauteuil of vintage stoel bestellen wilt met of zonder armleuningen.

Filter
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Bergamo fauteuil uitgevoerd in stof
  Vanaf € 249,00 Vanaf € 169,00
 2. Bergamo retro arm fauteuil uitgevoerd in stof
  Beoordeling:
  92%
  Vanaf € 299,00 Vanaf € 229,00
 3. Innsbruck retro fauteuil uitgevoerd in stof
  Vanaf € 199,00 Vanaf € 169,00
 4. Salzburg arm fauteuil uitgevoerd in stof
  Beoordeling:
  98%
  Vanaf € 299,00 Vanaf € 229,00
 5. Salzburg fauteuil uitgevoerd in stof
  Beoordeling:
  97%
  Vanaf € 199,00 Vanaf € 169,00
 6. Chur grote retro arm fauteuil in stof
  Vanaf € 299,00 Vanaf € 239,00
 7. Chur grote retro fauteuil in stof
  Vanaf € 249,00 Vanaf € 179,00
 8. Innsbruck retro armfauteuil uitgevoerd in stof
  Beoordeling:
  100%
  Vanaf € 299,00 Vanaf € 229,00
 9. Bergamo poef uitgevoerd in stof
  Vanaf € 149,00 Vanaf € 89,00
Filter
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Een diversiteit aan mooie retro fauteuils

Moderne Meubels heeft een zeer uitgebreide selectie met retro fauteuils en vintage stoelen. Daarnaast kunt u profiteren van zeer aantrekkelijke prijzen voor elke gewenste retro fauteuil. Dus voor een goedkope fauteuil bent u zeker aan het juiste adres bij Moderne Meubels. Maar wat zeker noemenswaardig is, is de grote hoeveelheid opties en mogelijkheden bij de gewenste retro fauteuil. U kunt de retro fauteuil helemaal samenstellen zoals u zelf wilt! Het is mogelijk om zelf te bepalen wat voor poten u onder de retro fauteuil geplaatst wilt hebben. Maar u kunt ook aangeven wat de zithoogte moet zijn en het stoftype en de kleur bepalen. De retro fauteuils en vintage stoelen zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren en in grove of fijne stoffen. Bij een aantal armfauteuils is het zelfs mogelijk om deze te bestellen in een leuke dierenprint. Alle vintage stoelen zijn volledig nieuw en laag geprijsd. Het is dus niet zo dat u een tweedehands fauteuil koopt bij Moderne Meubels. Kijk gerust eens in onze selectie met retro fauteuils, daar kunt u allerlei soorten vintage stoelen vinden. Van een Innsbruck retro armfauteuil tot een moderne design fauteuil gambler en van een Bergamo fauteuil in dierenprint tot een mooie cognac kleurige vintage fauteuil. Keuze genoeg dus!

Retro Fauteuil cognacRetro Fauteuil BlauwFauteuil Retro

Retro stoel in verschillende kleuren

Onze retro stoelen zijn uitermate geschikt voor een retro uiterlijk van het interieur van uw huis of kantoor. Zo kan u ervoor kiezen om een leren fautueil te plaatsen, of een stoffen fauteuil. Deze fauteuils doen vanwege hun retro design denken aan de jaren 50 en de jaren 60, een erg leuk thema om uw huis mee in te richten. Kijk ook eens naar onze andere design meubelen voor een leuke combinatie met onze retro fauteuils.

Proefzitten op uw gewenste retro fauteuil?

Het is natuurlijk altijd fijn om te weten of een retro fauteuil voldoende comfort biedt. Daarom kunt u komen proefzitten op de gewenste retro fauteuil of vintage stoel in onze meubelzaak in Veenendaal. Daar kunt u de prachtige retro fauteuils in het echt aanschouwen en onze andere vintage stoelen ook eens bekijken. De retro fauteuils zijn tevens te verkrijgen in onder andere de kleuren cognac en groen. Maar u kunt ook eerst onze pagina's met design fauteuils en infiniti fauteuils even inzien. We staan graag voor u klaar, maar we vinden het fijn dat u van tevoren even een afspraak maakt zodat u kunt proefzitten op een van onze vintage stoelen of andere meubels, zoals een Innovation slaapbank. Bel daarvoor even naar 0318 - 768 261 en laat ons even weten dat u wilt komen proefzitten. Wij zullen ervoor zorgen dat de gewenste retro fauteuils voor u klaar staan zodat u in alle rust even kunt proefzitten. Tevens kan een van onze meubelspecialisten de mogelijkheden laten zien van de betreffende retro fauteuil of vintage stoel. Want zoals al eerder vermeld zijn er tal van opties mogelijk qua kleuren, uitvoeringen en stoffen. U kunt de retro fauteuil samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet! Kom daarom gerust eens even langs bij Moderne Meubels.

Retro fauteuils en vintage stoelen

Het maakt niet uit of u een strak, modern, landelijk of klassiek interieur hebt. Voor ieder interieurtype kunt u een retro fauteuil of vintage stoel vinden dat er perfect op aansluit. Al de stijlvolle retro fauteuils hebben tal van opties en sommige stoelen zijn zelfs voorzien van een unieke print. Kortom: Een echte eye-catcher voor in uw woonkamer of zithoek. Naast onze retro fauteuils kunt u ook eens kijken bij onze club fauteuils en cocktail fauteuils. Hieronder volgt nu het overzicht met vintage stoelen en stijlvolle retro fauteuils.

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!