Ancona slaapbank van Kermes Divani

Ancona slaapbank van Kermes Divani

Innovation Slaapbank Malloy

Innovation Slaapbank Malloy

Palermo Italiaanse slaapbank van Kermes Divani.

Een unieke Palermo Italiaanse slaapbank gemaakt bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat het een slaapbank is en hij is werkelijk in een handomdraai van bank te veranderen in een slaapbank. Vele stoffen mogelijk en ook een keuze in 2 dikte matras en 3 verschillende breedtes.

 

Vanaf € 2.295,00 Vanaf € 1.999,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
960-2
* Verplichte velden

Palermo Italiaanse slaapbank van Kermes Divani Italie.

Door middel van een beweging kunt de Palermo Italiaanse slaapbank omtoveren tot een volwaardig bed. U slaapt op een matras en niet op de zitting van de bank. De aangegeven prijs is voor een 120 cm brede matras en zonder de relaxsystemen. 

Er is ook de keuze om twee electrisch bediende relaxsystemen in uw bank te nemen zoals u op de fotos kan zien. Deze zijn eenvoudig te bedienen met de knoppen die mooi weggewerkt zijn aan de binnenkant van de leuningen. Standaard wordt de bank geleverd zonder de electrische relaxsystemen.

U kiezen bij deze Palermo Italiaanse slaapbank uit 2 soorten matrassen. 

  • Matras standaard 16 cm dik. Met een 25 KG vulling.
  • Pocket veren matras 14 cm dik.
  •  
  • De stof van de matrassen is antibacterieel. De zijkanten zijn extra ademend.

Het Model Palermo Italiaanse slaapbank van Kermes Divani is nu ook leverbaar met 4 verschillende armen ( Zie fotos).

  • Armleuning Classic
  • Armleuning Pocket
  • Armleuning Slim
  • Armleuning Jolly

Ook is het mogelijk om de kleur van de sierpoten te veranderen. (Zie fotos)

Bij de afbeeldingen vind u alle stof en leermogelijk heden. In onze showroom zijn alle stalen aanwezig. De hoofdkussens kunt u opbergen in de bank en komen te voorschijn als u hem open klapt.

De Palermo Italiaanse slaapbank is te zien in Veenendaal in onze showroom.

Moderne Meubels is dé specialist wanneer het om slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het slaapbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken.

Het slaapbanken en zetelbedden assortiment bevat voor iedereen wat wils. Ben je op zoek naar een eenpersoons slaapbank? Dan heb je een mooie selectie om uit te kunnen kiezen. Het assortiment bevat ook een groot aantal tweepersoons slaapbanken. Ideaal om overdag heerlijk op te zitten en 's nachts lekker op te slapen. Moderne Meubels is wezenlijk waar de plek om een goedkope slaapbank te kopen. Palermo Italiaanse slaapbank

 

 

 

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Palermo Italiaanse slaapbank van Kermes Divani.
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!