Madonna hoekslaapbank van Calia Italia.

Madonna hoekslaapbank van Calia Italia.

Hoekslaapbank Preston

Hoekslaapbank Preston

Italiaanse hoekslaapbank Logan van Kermes Divani

Een unieke Italiaanse hoekslaapbank Logan gemaakt bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat het een slaapbank is en hij is werkelijk in een handomdraai van bank te veranderen in een slaapbank. Vele stoffen mogelijk en ook een keuze in 2 dikte matras en 3 verschillende breedtes.✅Extra goed geprijsd. ✅ Gespreid of aanbetalen betalen mogelijk. ✅ uitstekend slaap en zitcomfort.

Vanaf € 3.295,00 Vanaf € 3.059,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
960-2-2-1-1
* Verplichte velden

Italiaanse hoekslaapbank Logan van Kermes Divani Italie.

Door middel van een beweging kunt u de Italiaanse hoekslaapbank Logan omtoveren tot een volwaardig bed. U slaapt op een matras en niet op de zitting van de bank. De aangegeven prijs is voor een 120 cm brede matras en zonder de relaxsystemen. Model Logan heeft een hoge rug en zodoende erg veel steun. Een film maraton is geen probleem bij dit model. 

Er is ook de keuze om twee electrisch bediende relaxsystemen in uw bank te nemen op het zit gedeelte zoals u op de fotos kan zien. Deze zijn eenvoudig te bedienen met de knoppen die mooi weggewerkt zijn aan de binnenkant van de leuningen. Standaard wordt de bank geleverd zonder de electrische relaxsystemen.

U kiezen bij deze Italiaanse hoekslaapbank Logan uit 2 soorten matrassen. 

  • Matras standaard 16 cm dik. Met een 25 KG vulling.
  • Pocket veren matras 14 cm dik.
  •  
  • De stof van de matrassen is antibacterieel. De zijkanten zijn extra ademend.

De Italiaanse hoekslaapbank Logan van Kermes Divani is nu ook leverbaar met 4 verschillende armen ( Zie fotos).

  • Armleuning Double
  • Armleuning Jar
  • Armleuning Jolly
  • Armleuning Over

Ook is het mogelijk om de kleur van de sierpoten te veranderen. (Zie fotos)

Bij de afbeeldingen vind u alle stof en leermogelijk heden. In onze showroom zijn alle stalen aanwezig. De hoofdkussens kunt u opbergen in de bank en komen te voorschijn als u hem open klapt.

De Italiaanse hoekslaapbank Logan is te zien in Veenendaal in onze showroom.


Moderne Meubels is dé specialist wanneer het om slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het slaapbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken.

Het slaapbanken en zetelbedden assortiment bevat voor iedereen wat wils. Ben je op zoek naar een eenpersoons slaapbank? Dan heb je een mooie selectie om uit te kunnen kiezen. Het assortiment bevat ook een groot aantal tweepersoons slaapbanken. Ideaal om overdag heerlijk op te zitten en 's nachts lekker op te slapen. Moderne Meubels is wezenlijk waar de plek om een goedkope slaapbank te kopen. Italiaanse slaapbank Logan

 

 

 

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Italiaanse hoekslaapbank Logan van Kermes Divani
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!