Slaapbank Brasile

Slaapbank Brasile

Innovation slaapbank Luoma

Innovation slaapbank Luoma

Slaapbank Mavi

Deze mooi geprijsde Mavi slaapbank. Tegen een meerprijs is een krijgt u een uniek uitklapsysteem dat werkt met een hefboom zodat het uitklappen tot bed nog gemakkelijker gaat. Snel en gemakkelijk van een bank naar een bed van 140x200 cm. Onder de zitting zit een opberg ruimte voor het beddegoed. De buitenmaat van de slaapbank is 200 x 90 cm en 80 cm hoog.

 

✅Extra goed geprijsd. ✅ Snelle levering. ✅ Perfect zitcomfort.

 

 

Vanaf € 849,00 Vanaf € 749,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2022-2321-1-1
* Verplichte velden

Slaapbank Mavi.

Deze mooi geprijsde slaapbank genaamd Slaapbank Mavi heeft als u de bank uitklapt een bad van 140 x 200 cm. Tegen een geringe meerprijs kunt u kiezen voor een uniek hefboom systeem zorgt er voor dat hij heel makelijk is te bedienen, het kost geen moeite. 
De zitting en het bed hebben binnenveren dat zorgt voor een uitstekend slaap en zit comfort. 

De bank is te bestellen in vele stofmogelijk heden allemaal te zien in onze showroom. Bij de bestel mogelijkheid zijn maar een aantal stoffen te bestellen. 

De rug heeft 2 losse rugkussens en de armen zijn ook los zodat u op andere plekken op de slaapbank kan plaatsen. Bij het openklappen van het bed kunt u bij de opbergruimte erg gemakkelijk voor uw bedegoed en eventuele extra kussens.

De buitenmaten van deze slaapbank zijn 200 cm breed, 90 cm diep en 80 cm hoog. 

De slaapbank Mavi is tijdelijk NIET te zien in de showroom van modernemeubels.com in Veenendaal.


Moderne Meubels is dé specialist wanneer het om slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het slaapbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken.

Het slaapbanken en zetelbedden assortiment bevat voor iedereen wat wils. Ben je op zoek naar een eenpersoons slaapbank? Dan heb je een mooie selectie om uit te kunnen kiezen. Het assortiment bevat ook een groot aantal tweepersoons slaapbanken. Ideaal om overdag heerlijk op te zitten en 's nachts lekker op te slapen. Moderne Meubels is wezenlijk waar de plek om een goedkope slaapbank te kopen. Slaapbank Mavi.

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Slaapbank Mavi
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!