Ronde eetkamertafels

Een ronde eetkamertafel als middelpunt

Wij hebben een grote collectie aan tafels in alle soorten en maten. Ook kun je onze standaard modellen precies zo aanpassen zoals jij dit wilt. Dit geldt ook voor de ronde eetkamertafels. Zie je een mooi model maar wil je bijvoorbeeld een ander onderstel? Geen probleem bij Moderne Meubels. Je kunt de tafel helemaal afstemmen op jouw interieur zodat hij als waar middelpunt in elke woonkamer de centrale functie kan vervullen waar hij voor is gemaakt. Daarbij komt, een ronde tafel is ideaal als je niet veel ruimte hebt in je woonkamer en de eettafel niet tegen een muur wilt wegzetten. Immers, aan de ronde eettafel doe je meer dan eten alleen. In veel gezinnen vervult de eetkamertafel een belangrijke rol als plek waar men aan gaat zitten om interactie te hebben met elkaar. Een bordspel, een gezinsbespreking of creatief bezig zijn. Aan een ronde eetkamer tafel is dit net even iets prettiger en gezelliger. Geen wonder dus dat deze vorm voor eetkamertafels steeds populairder wordt. En juist omdat we de ronde tafelbladen binnen onze collectie in diverse afmetingen kunnen leveren (100, 110, 120, 130, 140 of 150 cm), hebben wij altijd een eetkamertafel die ook in jouw woonkamer het perfecte middelpunt kan zijn.

Keuzes voor het onderstel van ronde eetkamertafels

Naast verschillende soorten hout en afwerkingen voor het cirkelvormige tafelblad, kun je bij ons ook kiezen tussen diverse onderstellen. Als de vorm van het onderstel wel naar je smaak is maar je wilt deze liever uitgevoerd zien in bijvoorbeeld een andere kleur (zwart in plaats van grijs roestvrij staal of andersom) dan kan dat altijd worden besproken. Als je onze showroom in Veenendaal bezoekt, dan kun je in alle rust kijken welke onderstellen wij in huis hebben. Wij kunnen je dan eventueel ook adviseren en/of bijstaan als je nog twijfelt over wat je wilt. Het onderstel van de ronde eetkamertafel bepaalt namelijk in grote mate de stijl van de tafel. Ieder model dat wij aanbieden krijgt hierdoor ook zijn eigen typische kenmerken. Van strak modern met een meer minimalistische of industriële uitstraling door de ronde RVS uitvoering, tot bijvoorbeeld een meer Scandinavisch ogend model met een eenvoudig maar zeer stijlvol vierkant onderstel. De stijlen van nú zijn vertegenwoordigd in onze collectie ronde eettafels. En de uitstraling waar jouw voorkeur naar uitgaat zal zeker tot onze mogelijkheden behoren.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Eetkamertafel Rimini
  Beoordeling:
  95%
  Vanaf € 1.495,00 Vanaf € 1.095,00
 2. Eettafel Wenen
  Vanaf € 1.395,00 Vanaf € 1.195,00
 3. Eetkamertafel Florence
  Vanaf € 1.495,00 Vanaf € 1.295,00
 4. Eettafel Bari ovaal
  Beoordeling:
  97%
  Vanaf € 1.999,00 Vanaf € 1.499,00
 5. Eetkamertafel Berlijn
  Vanaf € 1.395,00 Vanaf € 1.199,00
 6. Eetkamertafel Capri
  Vanaf € 1.395,00 Vanaf € 1.295,00
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Onze collectie ronde eetkamertafels

Als je wilt zien welke ronde eetkamertafels wij in ons assortiment hebben, dan ben je op vrijdagen tussen 15:00 - 21:00 uur van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. Op zaterdag tussen 10:00 - 17:00 uur en als je een andere dag wilt langskomen dan verzoeken we je om eerst een afspraak te maken. Op dit moment bestaat onze collectie onder andere uit de volgende standaard modellen: Wenen, Florence en de Rimini. Het model Wenen kenmerkt zich door een krachtig onderstel van drie zwarte, prominent aanwezige stalen buizen. Hierdoor krijgt deze eetkamertafel een industriële uitstraling die uitstekend tot zijn recht komt in een modern, minimalistisch interieur. Florence biedt met zijn RVS onderstel een zachter en meer vriendelijk aangezicht. Juist daardoor kan deze een ware aanvulling zijn in een interieur met lichte en ingetogen basiskleuren. Het materiaal van het ronde tafelblad is standaard noten/kersenhout maar als je liever een eiken eettafel wilt, dan is dat altijd mogelijk (dat geldt overigens voor al onze modellen). Rimini is met zijn solide poot in geborsteld RVS een echte blikvanger. Past in ieder woonkamer en deze ronde eetkamertafel laat zich niet beperken tot een bepaalde interieurstijl. Afhankelijk van de stoelen die je erbij plaatst, is deze tafel (door zijn bedrieglijke eenvoud) te vergelijken met een kameleon die zich overal aanpast.

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!