WELKOM BIJ MODERNE MEUBELS

Moderne Meubels is de meubel specialist in Nederland. Met een ruim assortiment retro fauteuil, banken, stoelen, chaises longues, eettafels, fauteuils, hoekbanken, maar ook voor een Innovation slaapbank en tuinmeubels bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw keuze uit tientallen kleuren en verschillende materialen en stijl uw meubelstuk compleet naar uw smaak en wens.

Uitverkoop bij Moderne Meubels

Wegens groot succes gaat de uitverkoop bij Moderne Meubels deze maand gewoon door! Geniet nu van de voordelen en bespaar vele euro’s. Benieuwd wat wij u voor voordeel kunnen bieden? Neem dan op uw gemak een kijkje op onze website en vindt de hoogwaardige maar goedkope meubels waar u naar op zoek bent.

Goedkope meubels - Hoge kwaliteit

Al onze meubels zijn van een goede kwaliteit en worden tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Zo vindt u bij ons al een hoekbank vanaf € 649.
Moderne Meubels Veenendaal

 

Retro fauteuil

Op zoek naar een retro fauteuil voor het verfraaien van uw interieur? Moderne Meubels heeft een mooie selectie met retro fauteuils welke aansluiten op elke woonkamer inrichting. Is uw interieur strak, modern, landelijk of misschien klassiek? Een retro fauteuil is voor elk interieur een mooie aanvulling. Een retro fauteuil is te verkrijgen in een diversiteit aan kleuren en materialen. Als u wilt kunt u van tevoren stalen aanvragen, deze helpen u bij het maken van een keuze voor de gewenste retro fauteuil. Maar u kunt ook langskomen in onze showroom in Veenendaal om even lekker te proefzitten op een van de retro fauteuils.

Goedkope slaapbank

Naast onze mooie selectie met Innovation slaapbanken is Moderne Meubels dé plek om een goedkope slaapbank te halen. Het is voor uw gasten niet fijn om op een matje, matras of veldbed te slapen. Maar een goedkope slaapbank is een mooie oplossing én dat scheelt ook nog eens in de portemonnee. Een slaapbank kopen bij Moderne Meubels is daarom een goede keus. Kijk daarom gerust eens rond in onze selectie voor een goedkope slaapbank, of kom een keertje langs op zaterdag bij onze meubelzaak in Veenendaal. Daar kunt u de goedkope slaapbanken én al onze andere meubels in het echt aanschouwen en uitproberen.

Innovation slaapbank

Wilt u graag een hoop ruimte besparen woonkamer, slaapkamer of logeerkamer? Dan is een Innovation slaapbank een ideale oplossing én de ideale voorbereiding voor als u ineens onverwachte slapers heeft. We hebben een ruim assortiment met Innovation slaapbanken en u kunt kiezen uit een diversiteit aan modellen. Wat dacht u van het model Zeal, Myk of Unfurl ontworpen door Andreas Lund? De bedbanken hebben een breedte van 200 centimeter en zithoogte van ongeveer 40 centimeter. Kijk gerust eens in onze selectie voor een mooie Innovation slaapbank.

Goedkoop bankstel

Op zoek naar een goedkoop bankstel ter aanvulling van jouw interieur in de woonkamer? Dan zit je goed bij Moderne Meubels, want we hebben namelijk een mooie selectie gemaakt met goedkope bankstellen. Wanneer je op zoek bent naar een goedkoop bankstel, dan kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren. Maar je kunt ook kiezen uit hoekbanken, slaapbanken en bankstellen. Wil je weten of het goedkope bankstel past binnen jouw interieur, dan kun je stofstaaltjes aanvragen. Moderne Meubels is de meubel specialist in Nederland. Met een ruim assortiment retro fauteuil, banken, stoelen, chaises longues, eettafels, fauteuils, hoekbanken, maar ook voor een Innovation slaapbank en tuinmeubels bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw keuze uit tientallen kleuren en verschillende materialen en stijl uw

 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!