Eettafels

Eettafels

Een passende eettafel voor ieder huishouden

Een eettafel neemt een belangrijke plaats in in je woning. Zo neemt een dergelijke tafel veel ruimte in en daarom is het wel zo prettig dat deze voor de volle 100% aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Denk hierbij aan het materiaal van de tafel, het formaat, de vormgeving en de kleur. Niet alleen in de letterlijke zin van het woord nemen eettafels veel ruimte in, want in vele huishoudens dient de eetkamertafel niet alleen voor het eten. Deze ruimte in de woning staat doorgaans voor gezelligheid en samenzijn. Denk hierbij onder andere aan het delen van de belevenissen van de dag met het gezin, het samenzijn met vrienden of familie of aan het spelen van een gezelschapsspel met de kinderen.

Ook zijn eetkamertafels vaak geschikt om aan te knutselen en om achter de laptop nog wat werkzaamheden te verrichten. Het is dus belangrijk dat je, voordat je overgaat op het aanschaffen van een eettafel, te bedenken welke functies dit meubelstuk in jouw woning zal gaan innemen. Wij kunnen je advies geven over welk type tafel en welke materialen geschikt zijn voor jouw activiteiten. Desgewenst kunnen we een tafel op maat voor je maken, zodat aan elke persoonlijke wens kan worden voldaan.

Filter
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Eetkamertafel Rimini
  Beoordeling:
  95%
  Vanaf € 1.495,00 Vanaf € 1.095,00
 2. Eetkamertafel Palermo
  Vanaf € 1.745,00 Vanaf € 1.395,00
 3. Eettafel Napoli
  Vanaf € 1.745,00 Vanaf € 1.595,00
 4. Eetkamertafel Saskia notenhout
  Vanaf € 1.495,00 Vanaf € 1.195,00
 5. Eetkamertafel Turijn
  Vanaf € 1.999,00 Vanaf € 1.485,00
 6. Eetkamertafel Florence
  Vanaf € 1.495,00 Vanaf € 1.295,00
 7. Eetkamertafel Brussel eikenhout
  Vanaf € 1.395,00 Vanaf € 1.295,00
 8. Eetkamertafel Brussel notenhout
  Vanaf € 1.499,00 Vanaf € 1.395,00
 9. Eetkamertafel Capri
  Vanaf € 1.395,00 Vanaf € 1.295,00
 10. Eettafel Wenen
  Vanaf € 1.395,00 Vanaf € 1.195,00
 11. Eettafel Modena
  Vanaf € 1.845,00 Vanaf € 1.395,00
Filter
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Eettafel notenhout, wat zijn de voordelen?

Juist doordat een eetkamertafel zo prominent aanwezig is in de woning, vinden veel mensen het belangrijk dat deze niet alleen functioneel is, maar ook nog eens een decoratieve waarde heeft. Als jouw voornaamste wens is dat de houten eetkamertafel een pronkstuk in jouw huis is, dan is een tafel van notenhout een goede keuze. Notenhout is namelijk een relatief zacht product dat eenvoudig te bewerken is. Zo kunnen we van notenhout zeer decoratieve tafels maken in vrijwel iedere gewenste vorm, maat en dikte. Iedere tafel is uniek, omdat we met natuurproducten werken die ieder hun eigen natuurlijke tekening en nervenpatroon hebben. Je geeft de woonkamer een mooie uitstraling en door het laten opschuren van deze houtsoort, krijg je een glad en mooi eindresultaat. Houd er wel rekening mee dat notenhout vrij makkelijk deukt, waardoor dit materiaal iets minder geschikt is om bijvoorbeeld met kinderen aan te spelen of te knutselen. Geen kleine kinderen in huis? Dan is een eettafel notenhout een echte blikvanger!

De veelzijdigheid van een eikenhouten eettafel

Eikenhouten eettafels passen doorgaans binnen elk interieur. De kleur van eikenhout varieert van een lichte, heldere kleur tot een donkerdere, sfeervolle kleurtint. Of je nu een modern interieur hebt of meer een landelijk inrichting hebt, met een eikenhouten eettafel heb je altijd een passend meubelstuk. Eikenhout is vele malen steviger dan notenhout en is hierdoor een duurzaam product. Jarenlang kun je plezier hebben van je eiken eettafel, zonder dat dit meubelstuk in kwaliteit achteruitgaat. Voor deze houtsoort geldt, evenals voor notenhout, dat deze makkelijk te bewerken is. Eikenhout is dan ook een prima keuze als je een op maat gemaakt meubelstuk wilt. Wij kunnen hier alle kanten mee op. Ook is eiken minder gevoelig voor deuken en beschadigingen. Als je dus naast eten andere activiteiten wilt doen aan tafel, dan kun je met een tafel van eiken ook een spelletjeshoek of sociale zitplaats creëren.

RVS eettafels kunnen tegen een stootje

Als je je eetkamertafel intensief wilt gebruiken voor allerlei bezigheden, dan is een RVS eettafel wellicht de beste keuze voor jou. RVS is eveneens zeer geschikt voor maatwerk en het materiaal heeft een aantal eigenschappen dat veelvuldig gebruik ondersteunt. Roestvrij staal kan tegen een stootje en zal niet snel beschadigen of verminderen aan kwaliteit. Als de kinderen lekker spelen aan een tafel van dit materiaal en er gaat per ongeluk een beker limonade om, dan is er niets aan de hand. Je haalt er simpelweg een doekje overheen en klaar. De oxidelaag die op deze metaalsoort aanwezig is, stopt als het ware het roestproces. Een ander groot voordeel van de oxidelaag is dat deze zelfherstellend is. Mocht het laagje onverhoopt beschadigd raken, dan zal deze weer dichten. RVS kan tegen vocht. Met deze reden kun je een RVS eettafel ook buiten neerzetten. Met mooier weer heb je een fijne tafel in de tuin om aan te eten, te puzzelen of wat je maar wilt. Een onverwacht regenbuitje is geen enkel probleem voor de tafel.

Maatwerk eettafel voor jouw persoonlijke wensen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ieder mens is uniek en heeft een eigen stijl en interieur. Daarom leveren wij maatwerk, zodat je een meubelstuk kan laten maken dat op ieder vlak aan jouw persoonlijke eisen en wensen voldoet. Maatwerk is ook ideaal wanneer je een kleine woning hebt, maar toch wilt profiteren van de vele voordelen die een tafel je kan bieden. Als je een tafel in een ongebruikelijke vorm wilt of afwijkende afmetingen wenst, zoals een ronde eettafel, is dit voor ons geen probleem. In welke ruimte wil je dat de eettafel komt te staan? Welk materiaal heb je in gedachten? Welke afmetingen en vormgeving moet de tafel krijgen? Heb je al nagedacht over het onderstel? Bespreek je wensen met ons en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Er is waarschijnlijk meer mogelijk dan je denkt.

Kom eens langs in de showroom van Moderne Meubels

Voel je vrij om eens vrijblijvend binnen te lopen in onze showroom in Veenendaal. Bekijk de mooie tafels en wie weet staat de tafel naar jouw wens ertussen. Zo niet, dan kun je je kosteloos laten informeren over de verschillende opties. Op de vrijdagavond van 18:00 tot 21:00 uur en de zaterdagen van 10:00 tot 17:00 uur is onze winkel geopend. Je betaalt geen parkeerkosten. Van maandag tot en met vrijdag zijn we uitsluitend op afspraak open. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0318-768261 voor het maken van een afspraak.

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!