Betaalmogelijkheden

Op deze pagina zal u alles kunnen lezen over de verschillende betaalmogelijkheden.


IN3

Hoe werkt betalen met in3?

Komt een grote uitgave op dit moment niet goed uit, maar heb je deze wil nodig en wil je geen schulden of extra kosten betalen? Of wil je een grote uitgave liever spreiden in drie termijnen en geld overhouden voor andere leuke dingen? Kies dan voor de betaalmethode van in3! De enige gespreid betaalmethode zónder rente en BKR registratie. Je betaalt jouw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

 

Lees ook meer over IN3 bij hen op de website.

CreditClick

Extra bestedingsruimte op maat

Met CreditClick kies je een lening die past bij jouw situatie om je aankopen gespreid te betalen. Ideaal als je voor onverwachtse kosten komt te staan of wanneer je niet ineens al je spaargeld wilt uitgeven.

Meteen zekerheid

Met CreditClick vraag je in een paar minuten een lening aan die perfect past bij je situatie. We zorgen dat je niet te veel leent om betaalproblemen te voorkomen.
Je weet direct of je krediet is goedgekeurd en kunt zo zonder onnodig wachten meteen je aankoop doen.

Lees ook meer over CreditClick bij hen op de website.


Aanbetaling

Bij modernemeubels is het mogelijk om te betalen via een aanbetaling.

Via de website betaald u 20% aan en het restant bedrag wordt dan betaalt bij aflevering.

Dit kan via pin of via cash.

Spraypay

Zo werkt gespreid betalen met SprayPay

SprayPay is de Nederlandse aanbieder van gespreid betalen. Met SprayPay kun je bij webshops en winkels, aankopen van €250 tot €10.000, in termijnen betalen. Zo kun je, met een laag maandbedrag, toch direct tot je aankoop overgaan. Je kan bij SprayPay standaard kiezen of je in 12, 18, 24 of 36 maanden wil betalen.

Voor sommige categorieën zijn ook de looptijden 48 en 60 maanden beschikbaar. We willen namelijk niet dat de levensduur van het product korter is dan de looptijd.

Wil je eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd.

 

Lees ook meer over Spraypay bij hen op de website.

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!