Slaapbanken

Wilt u een slaapbank kopen? We hebben een mooie selectie met handige slaapbanken waarmee u in een handomdraai een comfortabele slaapplek realiseert. In onze selectie met bedbanken zijn de meeste modellen van het merk Innovation, Kermes Divani, Calia Italia, Franco Ferri, Pol 74 en Dienne. Een slaapbank is ideaal om overdag comfortabel op te zitten en heerlijk TV te kijken én in de avond kunt u een comfortabele slaapplek creëren voor onverwachte slapers. Onze Design slaapbanken bieden namelijk veel meer comfort dan een simpel matje of luchtbed. Ook hebben we een uitgebreide collectie Hoekslaapbanken. Kom kijken vrijblijvend in onze showroom in Veenendaal. U heeft dan alle tijd om de stoffen te bekijken en de matrassen te proberen. Ook is de hoogte goed voor wat oudere mensen. Vraag ook eens naar de kortings acties bij de Deense modellen van Innovation Living. Slaapbank

Filter
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Ambrogio slaapbank
  Vanaf € 1.695,00 Vanaf € 1.449,00
 2. Hoekslaapbank Damien van Sofabed
  Vanaf € 4.495,00 Vanaf € 4.238,00
 3. Hoekslaapbank Preston
  Vanaf € 2.395,00 Vanaf € 2.095,00
 4. Madonna hoekslaapbank van Calia Italia.
  Vanaf € 2.495,00 Vanaf € 2.235,00
 5. Gatalone Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.
  Vanaf € 2.325,00 Vanaf € 2.195,00
 6. Ferrara Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.
  Vanaf € 2.895,00 Vanaf € 2.547,00
 7. Hoekslaapbank Etna van Calia Italia
  Vanaf € 3.649,00 Vanaf € 3.219,00
 8. Palermo Italiaanse hoek slaapbank met open einde
  Vanaf € 3.449,00 Vanaf € 3.359,00
 9. Bolsena Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.
  Vanaf € 2.695,00 Vanaf € 2.595,00
 10. Assisi Italiaanse hoek slaapbank van Kermes Divani.
  Vanaf € 2.695,00 Vanaf € 2.549,00
 11. Palermo Italiaanse hoek slaapbank.
  Vanaf € 3.295,00 Vanaf € 3.059,00
 12. Italiaanse hoekslaapbank Logan van Kermes Divani
  Vanaf € 3.295,00 Vanaf € 3.059,00
Filter
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Een moderne slaapbank nodig?

Als u weinig ruimte in huis heeft en u krijgt regelmatig gasten over de vloer, dan is het kopen van een moderne slaapbank een verstandige zet. Een bedbank of zetelbed neemt namelijk weinig ruimte in beslag, maar het is wel belangrijk dat deze volledig uitgeklapt kan worden. Het zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn als u een mooie slaapbank gekocht heeft en u deze niet volledig uit kan klappen. Houdt daar dan zeker rekening mee wanneer u een moderne slaapbank kopen wilt. Hieronder kunt u het overzicht vinden met mooie en comfortabele design slaapbanken. Heeft u vragen over het kopen van de slaapbank? Stel ze gerust!

Wat is een goede slaapbank?

Slaapbanken zijn namelijk dé ideale oplossing om bergen met ruimte te besparen in uw slaapkamer of woonkamer. Los van het feit dat u met een Innovation slaapbank of goedkope slaapbank een hoop ruimte bespaart is een design slaapbank ook de perfecte oplossing voor onverwachte slapers. Stel dat u gasten over de vloer heeft gehad en het avondje is toch iets te gezellig geweest, dan kunt u met de design slaapbank in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëren. De onverwachte slapers zullen u zeker dankbaar zijn, geen luchtbedden, slaapzakken, zitzak, vouwbedden of stretchers, maar een zalige en comfortabele design slaapbank. Daarnaast zorgen de strakke design slaapbanken van Moderne Meubels voor extra uitstraling in uw woning. Naast ultiem slaapcomfort zorgt een moderne slaapbank ook voor een comfortabele zitplek, ideaal voor in de woonkamer. We hebben natuurlijk diverse matrasmaten. Een twijfelaar van 120x200 cm, een ruimbed van 140x200 cm en natuurlijk extra ruim met 160x200 cm. Bepaalde duurdere modellen hebben zelf een matras van 180x200 cm.

Een moderne slaapbank.

Waarom is een moderne slaapbank of bedbank nu eigenlijk zo ideaal? Dat is omdat u een hoop ruimte kunt besparen in een slaap- of woonkamer. Overdag is een slaapbank te gebruiken als een bankstel om lekker in te zitten of om tv te kijken. In de avond kunt u de design slaapbank omtoveren tot een comfortabele slaapplaats. Een slaapbank is vele malen comfortabeler dan een luchtbedje, matje of een matras. Zeker wanneer uw gasten behoefte hebben aan een goede nachtrust is een design slaapbank zeker aan te bevelen. Blijft een van uw gasten een keertje onverwachts slapen, dan kan hij of zij gewoon op de slaapbank liggen. Wanneer u weinig logees heeft, dan kunt u ervoor kiezen om een goedkope(re) design slaapbank te kopen. Maar krijgt u regelmatig visite en blijven er regelmatig mensen slapen, dan is het zeker aan te bevelen om een wat duurdere slaapbank met wat meer comfort aan te schaffen. Ontzettend handig wanneer vrienden, familie, neven of nichtjes een keertje blijven slapen. U vouwt de slaapbank uit en uw gasten kunnen heerlijk slapen.

Heeft u wel voldoende plek voor een slaapbank?

Het probleem dat regelmatig voorkomt is dat de design slaapbank niet zo goed past in de slaapkamer of woonkamer. Daarom is het ontzettend van belang om eerst eens te kijken of u voldoende ruimte heeft in de slaapkamer of woonkamer. Daarbij moet u goed letten op de afmetingen van de uitgeklapte slaapbank of bedbank. Daarnaast zijn er ook verschillende slaapbanken te verkrijgen, zo zijn er slaapbanken die geschikt zijn voor één persoon. Maar we hebben ook een aantal design bedbanken die geschikt zijn voor twee of zelfs drie onverwachte slapers. Keuze genoeg dus als het om bedbanken gaat, we hebben in onze selectie zelfs een aantal slaapbanken die voorzien zijn van een opbergruimte. Ideaal om kussens en dekens in te bewaren, wanneer de design slaapbank is ingeklapt zijn deze niet zichtbaar. Naast alle uitvoeringen en slaapbank modellen kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren en stoffen. Deze kunt u goed inzien op de specifieke productpagina van de Innovation slaapbank of design bedbank.

Het schoonmaken van een slaapbank

Wanneer een slaapbank vaak wordt gebruikt door logees en onverwachte slapers is het ontzettend van belang dat de slaapbank of bedbank regelmatig schoongemaakt wordt. Niet alleen hygiëne is daarbij van belang, maar ook de duurzaamheid. Als u heeft gekozen voor een stoffen slaapbank, dan dient u deze regelmatig te stofzuigen met een meubel opzetstuk. Zit er een vlek in de stoffen slaapbank? Dan kan deze verwijderd worden middels koolzuurhoudend water. Het is ook mogelijk om de Innovation slaapbank te behandelen met Protexx, dit zorgt ervoor dat op de slaapbanken minder snel vlekken ontstaan. Neem daarvoor gerust een kijkje op onze Protexx pagina, zeker interessant voor als u een slaapbank kopen wilt.

Een slaapbank voor een comfortabele slaapplaats

De design slaapbank kan op verschillende manieren uitgeklapt of uitgeschoven worden tot een heerlijke en comfortabele slaapplek. Zo kunt u in onze selectie met slaapbanken meerdere modellen vinden dat op eenvoudige wijze uitgeklapt wordt. Maar ook een mooie selectie met bedbanken (welke er tevens uitzien als bankstel of hoekbank) waarbij de onderkant van de bank uitgeschoven kan worden. Sommige design bedbanken zijn te verkrijgen in een-persoons of twee-persoons uitvoeringen, het Cubed model van Innovation is er een. Tevens is dit model te verkrijgen in verschillende kleuren en stoffen. Dus bij elke stijl van het interieur zou u een mooie bijpassende en moderne slaapbank kunnen plaatsen. We hebben ook een ruime keuze in Hoekslaapbanken.

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!