Innovation Hocker Malloy Hout

Innovation Hocker Malloy Hout

Palermo Italiaanse hoek slaapbank met open einde

Palermo Italiaanse hoek slaapbank met open einde

Slaapbank Wayne

De vol gestoffeerde Slaapbank Wayne. Gemakkelijk te veranderen van bank naar slaapbank. Het bed is 195x140 cm tegen een meerprijs is een krijgt u een uniek uitklapsysteem dat werkt met een hefboom zodat het nog gemakkelijker gaat.

✅Extra goed geprijsd. ✅ Snelle levering. ✅ uitstekend slaap en zitcomfort.


 

 

Vanaf € 795,00 Vanaf € 719,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2022-Wayne2321
* Verplichte velden

Slaapbank Wayne.

De Slaapbank Wayne is een rijke slaapbank en verkrijgbaar in veel stof mogelijkheden. In onze showroom kunnen we u alle stoffen laten zien. Op de website bij de foto's ziet u een paar mogelijkheden.

De buitenmaten van de slaapbank Wayne zijn:

Breedte 195 cm
Diepte 88 cm
Hoogte 82 cm
Bed maat 140x195 cm

Onder het zitgedeelte zit een opberg ruimte voor uw beddegoed. De armsteunen zijn losse kussens en zodoende ook op een andere manier te gebruiken.

 

De slaapbank Wayne is tijdelijk niet te zien in de showroom van modernemeubels.com in Veenendaal.

 

Moderne Meubels is dé specialist wanneer het om slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het slaapbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken.

Het slaapbanken en zetelbedden assortiment bevat voor iedereen wat wils. Ben je op zoek naar een eenpersoons slaapbank? Dan heb je een mooie selectie om uit te kunnen kiezen. Het assortiment bevat ook een groot aantal tweepersoons slaapbanken. Ideaal om overdag heerlijk op te zitten en 's nachts lekker op te slapen. Moderne Meubels is wezenlijk waar de plek om een goedkope slaapbank te kopen. Slaapbank Wayne.

 

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Slaapbank Wayne
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!