Ronde eettafels

De charme van een ronde eettafel

Een ronde tafel is ideaal als je klein behuisd bent. Het staat heel charmant (uiteraard met de juiste stoelen) en kan een ware blikvanger in je woon/eetkamer zijn. Een centrale en gezellige plek om aan te eten, te praten, te knutselen of gewoon samen de dag door te spreken. Iedereen kan elkaar goed in de ogen kijken en het geeft een gevoel van saamhorigheid. Wij kunnen de ronde eettafel in verschillende versies leveren. Onder andere verschillende afmetingen, verschillende soorten hout en verschillende afwerkingen van tafelblad en zijkanten. De poten onder een ronde (maar ook een ovale) eettafel vragen meestal om wat meer ruimte dan een vierkante of rechthoekige tafel. Maar met de juiste eetkamerstoelen kan dit de charme van een ronde eet-tafel juist extra benadrukken. Een groot voordeel van een ronde tafel is niet alleen de gezelligheid die het uitstraalt, het is ook nog eens uiterst praktisch. Tijdens het spelen van een bordspel of als je het eten aan tafel bereidt (bijvoorbeeld bij gourmetten, fonduen of steengrillen) kan iedereen goed bij de pannetjes, de fonduepan of de steengrill. Geen noodzaak meer om te vragen of iemand wil kijken of je stukje vlees al klaar is.

Keuzes in het tafelblad voor ronde eettafels

Bij Moderne Meubels kunnen we het cirkelvormige tafelblad van jouw eetkamertafel in verschillende houtsoorten leveren (eiken- noten- en kersenhout). Je hebt ook keuze in de afwerking van die houtsoorten. Zo kun je ervoor kiezen om de rand in een facet aan de onderkant te nemen of een rechte rand met twee keer een klein facet boven en onder. De keuze is helemaal aan jou. Het tafelblad kan eveneens afgewerkt worden met olie of met een matte lak. Als je voor olie kiest, behoudt je de natuurlijke uitstraling en gevoel van het hout. Prachtig natuurlijk, maar misschien minder praktisch. Zeker als je van plan bent om (bijvoorbeeld met eventuele kinderen) creatief bezig te zijn aan de ronde eetkamertafel. Een geolied tafelblad is namelijk wel iets kwetsbaarder dan een eettafel waarbij het blad is gelakt. Wij gebruiken een matte lak waardoor de natuurlijke uitstraling toch enigszins behouden blijft. Het is maar waar je zelf voor kiest. Op onze website kun je de keuze van jouw ronde eettafel zelf aangeven door in het drop-down menu te klikken op jouw voorkeur. Zo makkelijk kan het zijn om een eetkamertafel te kiezen die volledig past binnen jouw interieur.

Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Eetkamertafel Rimini
  Beoordeling:
  95%
  Vanaf € 1.495,00 Vanaf € 1.095,00
 2. Eettafel Wenen
  Vanaf € 1.395,00 Vanaf € 1.195,00
 3. Eetkamertafel Florence
  Vanaf € 1.495,00 Vanaf € 1.295,00
 4. Eettafel Bari ovaal
  Beoordeling:
  97%
  Vanaf € 1.999,00 Vanaf € 1.499,00
 5. Eetkamertafel Berlijn
  Vanaf € 1.395,00 Vanaf € 1.199,00
 6. Eetkamertafel Capri
  Vanaf € 1.395,00 Vanaf € 1.295,00
Filter
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Bewonder de ronde eettafels in de showroom

Als je onze collectie van ronde eettafels liever eerst wil bekijken, dan ben je op vrijdag van 15:00 - 21:00 uur van harte welkom in onze showroom in Veenendaal. Op zaterdag zijn we er van 10:00 - 17:00 uur. Op andere dagen kun je natuurlijk ook langs komen, maar dan graag wel van tevoren even een afspraak maken. Dit kan per e-mail maar het is handiger om dit per telefoon te doen. Tijdens jouw bezoek kunnen we je onze mooie collectie eetkamertafels laten zien en eventueel uitgebreid ingaan op vragen die je misschien hebt met betrekking tot de afwerking en de eventuele persoonlijke wensen die je hebt met betrekking tot jouw eettafel. Want als je bij Moderne Meubels koopt, hoef je geen concessies te doen. Je kunt jouw ronde eet-tafel in grote mate zelf samenstellen. Zo kun je onder andere kiezen voor doorsneden van het ronde tafelblad tussen 100 - 150 cm. Indien gewenst kunnen wij je hierin adviseren. Als jij bijvoorbeeld de eettafel een prominente en centrale functie wil laten vervullen binnen jouw gezin, dan heeft een groot cirkelvormige eettafel als geen ander een uitstraling van: Kom, schuif aan, we gaan het gezellig maken!

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!