Landelijke fauteuils

Landelijke fauteuils

Heb je een woonkamer met een landelijke sfeer en ben je daarom op zoek naar landelijke fauteuils? Met deze gemoedelijke sfeer voel je je direct thuis en kun je heerlijk ontspannen zitten in een fauteuil. De meubelcollectie van Moderne Meubel bevat meer dan genoeg Landelijke fauteuils en design fauteuils die een werkelijke aanvulling zijn op jouw interieur. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, stofsoorten én je kunt zelfs bepalen wat voor stoelpoten onder de landelijke fauteuils geplaatst mogen worden. Wil je onze selectie met fauteuils een keertje in het echt aanschouwen? Dan ben je van harte welkom in onze meubelzaak in Veenendaal. We zetten de koffie voor je klaar en denken graag met je mee omtrent het samenstellen van een comfortabele en landelijke fauteuil.

Een fauteuil die aansluit op een landelijke sfeer

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het samenstellen bij Moderne Meubels. Wanneer je een landelijke fauteuil wilt samenstellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je graag een retro fauteuil, dan kun je kiezen uit tientallen kleuren en leersoorten. Maar ook als je voorkeur uitgaat naar een landelijke fauteuil die uitgevoerd is in stof, kun je wederom kiezen uit diverse stofsoorten en een groot aantal kleuren. Ben je nog volop aan het oriënteren en wil je de stoffen in het echt eens aanvoelen? Dan kun je een aantal stofstalen bij ons bestellen, deze sturen we dan graag naar je door zodat jij gemakkelijker je keuze kunt maken. Heb je uiteindelijk een keuze kunnen maken, dan kun je ook profiteren van onze bezorging. Ideaal voor als je een auto hebt met weinig ruimte of geen zin hebt om te sjouwen.

Filter
Aflopend sorteren

Items 25-29 van 29

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
  1. Foggia design armfauteuil in leer
    Vanaf € 449,00 Vanaf € 375,00
  2. Foggia industriële armfauteuil in leer
    Vanaf € 449,00 Vanaf € 375,00
  3. Foggia design armfauteuil in stof
    Vanaf € 349,00 Vanaf € 259,00
  4. Lazy fauteuil
    Vanaf € 395,00 Vanaf € 266,00
  5. Sil arm fauteuil
    Vanaf € 395,00 Vanaf € 199,00
Filter
Aflopend sorteren

Items 25-29 van 29

Pagina
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Proefzitten op een landelijke fauteuil?

Om te achterhalen of een landelijke fauteuil echt bij je past, moet je een keertje komen proefzitten. Dat kan gewoon bij onze meubelzaak gevestigd in Veenendaal. Wij zorgen ervoor dat de koffie voor je klaar staat, zodat jij in alle rust de fauteuils uit kunt proberen. We nemen graag de mogelijkheden met je door zodat de gewenste landelijke fauteuil volledig aan jouw wensen voldoet. Onze gehele selectie met landelijke fauteuils staat voor je klaar op vrijdagavond en zaterdag overdag. Vind je het fijner om doordeweeks even langs te komen in onze meubelzaak? Bel dan even van tevoren om een afspraak te maken. Dan zorgen wij ervoor dat je lekker ontspannen kunt gaan proefzitten op de landelijke fauteuils van Moderne Meubels.

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!